home alone

tjatjaa, jag sitter här hemma och har nothing to do. är sjuk typ. Eller ja, jag svimmade när jag skulle göra frukost och nu är jag lite yr och har ont i huvudet. Ingen idé att gå till skolan då, för kommer bara dö då. Btw så ska jag börja träna nu! Min kropp är så otränad så de är inte sant, och jag hatar den. tyvär så kommer min frukost inte bli så nyttig :/ aja, ska börja köra seriöst i gymmet när jag får pengar. Då ska jag köpa träningskläder och gymhandskar ;) Anna får bli min coach har jag bestämt. Hon får hjälpa mej i gymmet och göra mej sällskap :) Måste börja ändra mina matvanor, och de har jag också gjort. Börjat äta mer, och börjat tänka på VAD jag äter också, men har inte riktig koll ännu. Måste snacka med idrottsläraren om lite saker och så.. Men jag tror de kommer bli bra iaf. Sen nästa vecka eller veckan därpå så ska jag börja träna golf igen. Har faktiskt saknat det lite, och vill kunna vara bra på något. Jag var ändå rätt så duktig när jag väl spelade (a) Så nu ska jag börja med de igen!
Men nu när man sitter ensam hemma och är sjuk så kan man inte låta bli att äta nåt onyttigt (a) hihihi

changes

Allt har förändrats på så kort tid. För några år sedan var jag som alla andra i mitt umgänge. Efter ett tag träffade jag nya människor, som var helt annorlunda. Jag förändrades mer och mer. Sen träffade jag ännu fler nya människor, och det blev förändringar hit och förändringar dit. Frågan är om det ens är bra ? Ska man verkligen bli påverkad av vem man umgås med ? Jag vet iaf att jag nu har bättre självförtroende än förut. Det är bra. Jag kanske har lärt mej att inte styras av andra. Nu det senaste året har jag verkligen förändrats. Gjort saker för första gången.. utvecklats. allt kom på en gång. Nu när jag ser tillbaka, så ser jag mina gamla vänner. Jag ser hur jag på något sätt lämnat dom bakom mej. Jag passar inte in där längre. Jag är inte samma person nu som jag var då. Undrar vart jag hör hemma egentligen.. :( :( </3

fuck feelings

hatar känslor man aldrig kommer över. " det blir bättre med tiden " AAA VISST HÖRRÖ.. :S Nej, jag vill kunna fortsätta mitt liv utan att må sämst över att kärleken for åt helvete. Vill kunna ha kvar dej som vän, fortsätta snacka. Men utan känslor. För de kommer ändå inte bli vi igen. FUCK THAT. Jag bryr mej om hur andra mår till skillnad från VISSA ANDRA. VISSA tänker bara på sig själva, att allt ska fungera perfekt för dom, om de inte passar dom så skiter dom i det utan att ta hänsyn till andra osv. Trött på de som fan. tänk på hur andra ser på saker. Allt handlar om att ge och ta. Vissa "tar" bara utan att ge, och då finns de andra som bara ger utan att få tillbaks. Ska det vara så? NEJ FÖRFAN. Visa omtanke och hänsyn till andras känslor och tänk inte bara på dej själv.
Sen måste man kunna fokusera på vad man själv vill också, och kunna ta ställning till vad man tycker och tänker, men som sagt. Allt handlar om att ge och ta. Vissa lär sig, Andra inte.

Without you baby

Jaha, då har vi iallafall tagit ett beslut. Även fast beslutet inte var det jag ville, så känns de bra att vi har gjort det. Och jag tror de kommer ordna sig. Kommer fortfarande älska dej lika mycket, och kommer alltid tänka tillbaka på den tiden då det var du och jag. Alla minnen finns kvar. Du finns också kvar men inte på det sättet jag ville. Men du finns där, det är de viktigaste just nu. Drogade den här låten hela natten.

fatass

Tjatjaa, jag är tjock.
Äter chips, dip och kladdkaka med Ivana! Vi har kollat på först "Tjenare Kungen" och sen Andra Avenyn. Säger bara.. omg! :) Natta har piercat sig!!!! Typ nice <3

Flickvän och Kladdkaka

Jag ligger i sängen med min älskling :) hihi hehe höhö.
Vi har bakat kladdkaka som vi åt ute på altanen i solen!
vi drack cider.. med päronsmak. care :)

tuesday morning

Tjatjaa, godmorgon eller vad du föredrar. Skola snart, ska bara sminka färdigt mej. Ska jobba med projektarbetet hela dagen idag. Idag ska allt bli färdigt fan! Efter skolan ska jag väl hem och äta, sen teatern. Redigering. Tror vi har kommit långt i filmen :P Vet ej för har inte redigerat.. hehehehe.. Ska äta frukost nu och sen dra till bussen ! Puss bbys<3

cutie pictures

Linnea älsklingen skickade nåra fina söta bilder från helgen i Sävsta.
Jag vet att alla bilder är på mej.. :)

<3

Pointshop-blogg

Hahaha har gått med i Pointshop.se där man kan samla poäng och sen shoppa för dom :)
Gjorde därför en blogg som jag tycker ni kan spana in :P hehehehe har skrivit ett väldigt fail inlägg om låten Mayhem.. x)
Läs min blog på PointBlog.se

oɐɟɯן 'ɯǝɥʎɐɯ

Jobbigt att vakna efter mer än en veckas ledighet. usch fy och blä
Matte 90 minuter första lektionen sen lunch. sen projektarbete ända tills 3 typ, och Amandus, våran gruppledare, va inte ens i skolan.. Börjar bli lite stressigt eftersom powerpointen inte är klar..! Rapporten ska ändras lite, och vi måste dela upp vad vi ska säga. Imorrn blir de jobbajobbajobba som fan med de där. Hälsade på Jesper i gymmet också. Han och Alex var där och rev gymmet. hehe. jaja..
Fjällbrynt salamiost är grymt gott ju! haha, upptäckte nyss de.
Laid back men ändå så tung<3

Äkta kärlek

hittade ännu en gammal låt på youtube
Baby for all my life
Don't you know that it's true
I'm living to love you
So baby don't think twice
If you feel what I feel
Trust your heart and do what I do
'Cause I'm living to love you

so sweet

åh hittade en gammal låt på youtube.
In your eyes I see the sunshine
It's so bright that I can't see
And this love is so much stronger
Than everything that I've seen before
<3

let's try again

ska börja blogga igen
heh, äter köttbullar och makaroner. Va hos Jesper idag, mys<3
Lyssnar på Bruce Springsteen, fast nu kom de reklam på jävla fucking Spotify. euh
hittade min godispåse nu också! happy. Sen blire jordgubbar
skola imorron också. shiet no. omg
schpränki
hej

käft

Du vet inget så låtsas inte att du förstår

RSS 2.0
bloglovin