kvällsinlägg !

Nu är det dags för mej att sova eftersom jag ska upp relativt tidigt imorron. Jag ska till John Bauer imorgon och träffa syo-konsulenten där för att få kolla runt lite och så. Fast jag fick reda på att det finns plats på Jensen också! Det blir nog Jensen, men ska ändå till John Bauer och kolla :)
Jag skrev ju att jag skulle duscha förut, men det gjorde jag inte. Alltså ska jag göra det nu! smart.
Jag har faktiskt lagt fram lite kläder som jag ska ha med till Sicilien! typ sommarlinnen, shorts och en kjol. Det lär bli myyycket mer kläder sen när allt ska ner i en resväska också.
Nej men in i duschen med mej nu! Vi hörs<3
enqvisten.bilddagboken.se

Bloglovin

Lägga till mej på bloglovin ? :)
Lägger du till mej, lägger jag till dej så kan vi följa varandras bloggar.
Låter det bra ? (:

sol, vind, regn och åska

Jag var tvungen att dra förbi pappa en sväng och hämta mina nycklar hem till mamma eftersom jag hade glömt dom där. Det var grymt varmt ute så jag nästan dog. Men sen när jag går mot mamma så ser jag dom där hemska mörka svarta molnen bakom mej så jag nästan sprang hem till mamma ! När jag kom in och hade startat datorn och satt mej på balkongen så kom regnet och åskan. Usch jag hatar verkligen åska. Tycker inte om det alls. Det kan vara mysigt om man har sällskap, och sitter inne och myser till en bra film (tex Eclipse ^^) men inte annars ! Usch nej. Men det verkar inte ha varit ihållande regn eftersom nu skiner solen igen. Men det blev något svalare ute, för jag sitter i mjukisdress här på balkongen och tycker inte alls det är varmt :O. menmen.. Jag ska iaf tvätta håret nu så man har snygg frisyr imorgon när jag ska besöka John Bauer :) Justfan, ska ringa Jensen Södra också och boka tid hos dom.. jädrans, skulle jag ha gjort tidigare idag. Får ringa nu innan duschen! :)
Btw mina nya gula shorts från H&M är ju skitsnygga och jag älskar dom! Använde dom första gången igår. Jättesköna och så MEN självklart ramlar knappen av -.- Måste fixa den innan vi drar till Sicilien. PÅ LÖRDAG :D kommer bli tjockt najZ assåå. Men ja juste, Jensen sen duschen sen fixa knappen.. Sen dator :) pöss <3
-
BRA VÄDER
-
DÅLIGT VÄDER

-
Knappen saknas :(


ʞıɹqnɹ

Sov hos Ellinore inatt efter Twilight movie night. Vi kom väl hem runt 3 eller nåt tror jag. Eclipse var verkligen helt otroligt bra! Jag grät för att det var så vackert, helt sjukt hur man kan lyckas göra en så bra film. Enligt min låtsasmamma så har DN gett den dålig kritik vilket jag inte fattar :S aja, jag skiter i DN för jag ÄLSKADE filmen<3
SF bio bjöd på mellan-popcorn, vitamindricka med hallon-äpple-smak, macka, "mer" och en läkerol ask !

TWILIGHT MOVIE NIGHT

Drar snart på Twilight Movie Night med Ellinore :) Det kommer bli så jävla NajZ! Först Twilight, sen New Moon och sen sist men inte minst ECLIPSE ! omg jag kommer dö ! AWESOME ok. höhö.
Har solat klart för idag, och har duschat och fixat mej. Nu fattas bara lite mat i magen och sen borsta tänderna, SEN ska jag dra!
såhär är jag idag

@Balkongen

Chillar på balkongen med en skön spotifylista i bakgrunden. Åt lite av den gigantiska melonen som fanns i kylskåpet, gud vad gott det kan vara med vattenmelon! Det var grymt längesen jag åt vattenmelon, så hade glömt hur gott det var.
Jag var ju hos Eva igår i hennes nya lägenhet. Den var mysig och ändå rätt stor för att vara en etta. Den låg bra till, även om jag inte vill bo i den här delen av Stockholm. Vid 1-tiden drog jag hem. Jag tog sällskap med Martin och vi skulle ta sista tåget trodde vi, men det hade redan gått när vi kom till stationen så det var bara att vänta på nattbussen.. hehe. När jag kom hem somnade jag på en gång för jag var sååå trött.
Solen steker och jag ska lägga mej i solen nu igen! See you<3

B)

Vi ses i gryningen

vill du har fler besökare på din blogg ?

Då kan du enkelt och kostnadsfritt registrera dej och din blogg på den här sidan. Där samlar man poäng som sedan blir till besökare! Asenkelt :)

utgång

Tjatjaa gullefjunizar
Kom nyss till mamma och har ätit en något mindre märkvärdig middag. Ska nu dra ut med Emilia, Eva och Martin! N1. sl verkar cepe för dom säger att tåget går en gång i timmen ? ehh, de är måndag ?! hallå likzom. aja ska fixa iordning mej lite nu. pöss <3

dagen!

Tjenatjena!
Ja imorse skulle jag ju på besök på John Bauer, men fick sms av Anki som tydligen var sjuk. Jaha, och där satt jag halv 8 i köket halvdöd med en macka i handen. Jag fick gå och lägga mej igen då, för jag var verkligen dödstrött! Vaknade runt 11 för pappa väckte mej då, och undrade varför jag fortfarande var hemma. Sen blev det jordgubbar och Cola ute på altanen i solskenet :) Har faktiskt lyckats bli brun! på framsidan iaf ;p ska väl sola ryggen snart också så jag inte är brun på framsidan och vit på baksidan ;) Åsa drog nyss och träffade Maggan, så jag ska väl kika lite i skafferiet och äta något onyttigt ;D höhö sån är jag. Senare bär det av till Mammi med all packning jag ska ha med till Sicilien. Jag skulle egentligen till Eva ikväll men jag pallar inget idag haha. Nej nu ska jag ut i solen ! :)

a wish


Jag lever mitt liv igen, med en bättre start denna gång

Äntligen bra. Gud vad skönt. Trodde ej att det skulle gå dethära. usch. Men nu är du borta ! TACK. inser nu att jag inte behöver dej, även om jag ibland i min ensamhet saknar de stunder vi hade tsm. Jahaja, sommar nu då. hihihihi. vart på grönan sammanlagt 7 gånger iår. guldkort ni vet. ;). höhöhöhöhöhö jag är trött. btw ska byta skola. :D:D:D:D:D:D asnice svär. Ny start! <3 ska på möte hos john bauer imorron kl. 10. Sen vettefan va som händer. ligga på gräsmattan hemma och sola ? JAPP. Ska börja läsa "män som hatar kvinnor". På tisdag är det Twilight Movie Night ! LÄNGTAR <3 Onsdag sova, sen va hemma bara. juste då ska jag ju vara hos mamma.. hmm. får gå dit på tisdag kanske för pallar nog inte dt imorrn. varannan vecka suger på sommaren :) På torsdag ska jag kanske träffa Tommy-tuff-tuff från Vaxholm. Han jobbar i tuff-tuff-tåget på grönan, den coolingen. hej. På fredag ska jag bara vara hemma och packa, chilla och umgås med MAMMI och WILZON. På lördag åker jag och mamma och willy till SICILIEN en vecka med min gudmor och hennes familj. asnice likzom. VÄRME, SOL och jag slipper det här! Jag vill flytta. Jag vill ha en mysig lägenhet på söder. ge mej :) palla förorten assåååå blööö.
BILDERRRRRrrRRrrrrrRRR
HEJ JAG ÄR SOM JAG ÄR (:
Mina p12-kompisar... hehe ^^
avkoppling
Fredde :)
hej jag älskar jordgubbar
Jag är awesome, jag vet.

RSS 2.0
bloglovin