It's my heart you break.
Fan, att allt ska gå downdowndown
Kommer aldrig bli vi två igen
Jag som kämpade
Jag som hoppades
Var det bara jag som gjorde de ?
Love hurts. a lot :'(

Stan + låt

hihihi va inte i skolan idag. fick höra av han som hoppat av skolan att jag ska sköta den!? woow nåt har hänt asså.. nejmen träffade snutte i kallhäll och vi åkte till stan och kollade lite i affärer och så. Vi stannade och fikade i Gallerian :) Det blev en brownie med glass, fast ingen av oss orkade äta hela x) fail typ. Juste, vi åt på BK innan, så vi är tjockisar på riktigt!
Nu sitter jag här i sängen med Misan bredvid mej, och på andra sidan hittar vi cider och Maltesers :D btw pappa och Åsa kom hem från Cypern nu på kvällen och dom har typ massa myggbett :O asläskigt hahaha <3 Vill också åka utomlands, blev riktigt avundsjuk när dom åkte :( Men ska ju till Sicilien i sommar så.. ;)
Imorgon ska jag lämna Andreas tandborste och tandkräm till han, för han glömde dom när han och Ellinore sov hos mej i fredags :P glömsk kille dendära..
Fick den här låten av Jesper igår. Asnice! :D älskar den <3
Mauro Picotto - Komodo

Har även haft den här låten i huvudet:


Edward Maya - Stereo Love <3

boooring

Tjatjaa
Har nyss kommit till pappa och det är bara jag och min låtsasmorbror här hemma. Pappa och Åsa kommer hem imorgon från deras semester på Cypern.
Hade endast en lektion idag och det var matteprov..! Det gick faktiskt rätt bra tror jag :) Efter de slutade vi och då var klockan typ halv 12 :P Linnea skulle bara göra en grej i administration och sen drog vi till Konsum i Tibble och köpte chips, dip, gräddfil och en 2liters cola (a) tjockisar.. :$ Vi drog hem till henne, kollade lite på tv och snackade. Vid 3 befann vi oss i Kungsängen centrum för jag skulle till um.
När jag kom hem åt jag någon lasagne-liknande maträtt mamma gjort :P
Nu sitter jag alltså här hos pappa och har fett med tråkigt :( Måste läsa ut min svenskbok tills imorron så de kan jag ju göra nu! Duktig flickaaa <3

natt..

godkväll. det är typ natt och är inne på msn för att en viss person ville de så.. men nu så orkade han inte va inne längre så jag har typ inget att göra.. hmm.. lyssna på musik är nice. (Y)

GRATTIS MAMMA<3

tjatjaa min mamma fyller år idag :P
Sitter just nu hos Christoffer, och ska snart åka hem.
Kommer bli nice att komma hem för ingen kommer vara hemma och då kan jag köra hardstyle utan mammas tjatande om att de dunkar för mycke ;) <3

Christoffer

Tjatjaaa, ska dra och träffa Christoffer snart :) Aslängesen jag träffade han, så ska bli nice! Behöver verkligen träffa alla er som jag knappt ser längre :( Synd att de ska bli så<3
Mamma fyller år i morgon, så vi hade gäster för ett tag sen, och jag åt glass och bär :D wiie tjock.
igår hade jag en najs bastukväll hemma hos mej med Ellinore, Andreas och Felicia :D heheh bastade i typ flera timmar kändes de som men de va nice ;) Vi sov hos mig sen, och min låtsasmorbror som bygger vårat kök kom hem mitt i natten och typ skrämde oss :O hahah Fast Felicia sov inte hos mej för hon fick skjuts hem. Nu väntar jag bara på att Cribbz ska ringa så jag kan dra och träffa den lilla sötbollen<3
Ha en nice kväll alla :D <3

Bastukväll :)

Tjatjaaa, ikväll blire bastu med Ellinore, Felicia, Eva och Andreas :)
Sitter just nu i vårat slitna kök, eftersom vi håller på att göra om där. Det kommer bli nice när de är färdigt :D
Jag var med mamma i jakan idag och köpte en vår-jacka, en mörkrosa tröja, hårfärg (mot mammas vilja) och ett puder till mej :) Tack mamma <3 just nu väntar jag på alla sega människor som ska äta :O Jag åt själv för typ en och en halvtimme sen :O haha, dom kommer väl snart :)
SEN BLIR DET SAUNA <33333

Piercing

Btw köpte ny piercing igår.
Rosa hästsko med rosa kulor med bling bling :)
Men bytte idag till en snurr-stav (?) som liksom snurrar sig runt läppen.. Vad heter den ?? x)
satte iaf de rosa kulorna på den :)
Sen vill jag köpa en vit hästsko-ring och 2 gröna kulor till, som jag kan ha på Bandyfinalen!! :D awesome<3
Hahaha jag är fan söt asså ;D
naawt

engelska..

hej jag suger på engelska verkligen :( fick gå på extra-engelska för dom som har typ IG. sååå dålig är jag väl inte ? :O grr hatar engelska :(( imorron är de fredag och jag struntar nog i dramat för har ingen näthandel innan ;) Ska nog träffa några imorrn.
Har hafgt redigering med Ivana och Lorie-anne idag från klockan 3 till klockan 9.. hehe, blev typ en timmes fika (y) love it!
atm lyssnar jag på Sum 41 och tänker att jag borde sova.. Fast har faktiskt sovmorgon imorron :D Har ingen engelska imorrn! Asnice <333

LUNCHRAST

I min klass har vi ökenlånga lunchraster. Det är sant. Typ en och en halvtimme.. Inte kul! Jag fick två kronor av Linnea så jag gick och köpte en cola i cafeterian :) I <3 Cola liksom. Nu sitter vi i datasalen. Marie, Linnea och Ivana gör näthandeluppgifter som jag redan har gjort. Våran lektion börjar 12:50, alltså om en halvtimme. Efter skolan ska jag träffa Anna och Andreas. Anna ska färga mitt hår igen, och fixa till fläckarna som uppstod vid förra färgningen :P Andreas ville bada bastu så de kanske blir så också :) Min facebook på skolans dator är cepee så kommer inte in på farmville :O panik! Om Berit inte skulle ha haft genomgång av vårat kommande grupparbete så skulle jag ha tagit ledigt från administrationen, för jag har en ledighet som jag kan ta ut. Men nu gick inte de idag, så Andreas måste vänta tills jag slutar! Stackarn.. hehehehheheheheheee

Nathaliiiie<3

Har tillbringat hela dagen med Natta <3
Vi åt tacos hos mej, och har ätit chips och ostbågar.. och framförallt! Vi har druckit Cola (a)
Hej vi är tjocka.. Har kollat på Tjenare kungen och Mean Girls!
NU lyssnar vi på musik och är lite småtrötta.
Jag hostar som fan, inte bra :( buhuu
En bild på mej osminkad! :O

GRATTIS JESPER<3

Jesper fyller 18 idag!
GRATTIS SÖTNOS <3

beroende

Jag är beroende av en sak.
Allas våran favorit.
COCA COLA :D
muhahaha
Natta kom äntligen in på nätet med sin lilla vita laptop.
Själv har man varit inne på nätet, ett antal timmar (a)
Min låtsas mamma tycker jag är läskberoende, särskilt av cola..
PUSS PÅ COLA <3
Jag och natta drog till centrum och inhandlade saker som gör oss till fullständiga tjockisar.
CHIPS OCH DIP
wiie, det är snart slut :$ Hej jag är tjock. sant. blöö :( </3
Nej dricka upp colan, och sen fortsätta va inne på datorn. PUSS <3

RSS 2.0
bloglovin